CUINA.CAT
24/10/2019Crema de carbassa i portobel·lo
Aquesta crema és ideal per als dies més freds de la tardor i també per a aquells que pateixen retenció de líquids gràcies a les qualitats saludables del portobel·lo, un bolet que pertany a la família del xampinyó. Un plat senzill però amb un alt contingut nutritiu!
Crema de bolets i foie amb brou de carn i cigrons
Per als amants dels bolets i els més indecisos a l'hora de triar-ne tan sols un, aquesta crema és ideal, ja que barreja fins a tres varietats de bolets: els rovellons, els rossinyols i les trompetes de la mort. Una combinació molt completa i gustativa que, acompanyada de foie, brou de carn i cigrons, no deixarà indiferent ningú!
Sopa de fredolics
Aquesta sopa de fredolics és apta per a aquells dies que no disposeu de molt de temps per a la cuina. Una recepta ràpida i senzilla que com a primer plat resulta ideal per conservar la gana per als segons. A més, no conté cap aliment d'origen animal i és perfecta per als vegans!
Sopa de bolets i vedella
Aquest primer plat requereix paciència. I és que el brou de carn necessita un llarg temps de repòs. Tot i així, la tendror de la vedella compensa les hores invertides als fogons! A més, l'acompanyament dels bolets combina perfectament amb la salsa de soja i tot plegat dona un toc saborós i original!
Crema de bolets
Dolors Abad confia en la cuina més tradicional amb aquesta recepta típica sense gaires farciments. Els protagonistes són els bolets, i en són tres: els ceps, els xampinyons i les carreroles. Per acompanyar la crema només farà falta un formatge ratllat pel damunt o uns crostonets de pa torrats, tocs subtils que no amaguin l'autèntic sabor dels bolets!
Sopa de castanyes amb ou escumat i bolets de temporada
L'ou és versàtil, i amb una sopa de castanyes amb bolets de temporada no queda gens malament. Una sopa per gaudir calenta i que porta tots els ingredients de temporada per fer aquesta tardor!
Rovellons
Els rovellons, coneguts popularment al País Valencià i a les Illes com a esclata-sangs, redueixen el colesterol, tenen fibra i milloren el sistema immunitari. Per això són ideals per compensar un bon plat de cansalada com el que ens proposa Pep Nogué. A més, el sabor és assegurat si l'acompanyem amb una bona picada feta d'ametlles, alls, julivert i pa torrat!
Sopa de fredolics i cacauets
Aquesta sopa de fredolics i cacauets és senzilla i ideal per als vegetarians! El resultat final és una sopa amb una textura rústica que s'allunya de les sopes més suaus i delicades que té com a protagonistes els trossos de bolets, verdures i cacauets que trobes en cada cullerada!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: