CUINA.CAT
21/01/2019Escudella de mill
L'escudella és la reina de la cullera, però de ben segur que no n'heu tastat cap feta amb mill, un cereal sense gluten que és tendència pels seus valors nutricionals. La recepta d'aquesta escudella de mill inclou mandonguilles de pollastre, però si voleu que la recepta sigui veggie, substituïu-ho per mandonguilles vegetarianes o veganes.
Arròs caldós amb conill i carxofes Becky Lawton
Un arròs caldós sense cullera no és un arròs caldós. Ara que és temporada de carxofes, atreviu-vos a fer un arròs amb conill i aquesta hortalissa! Ja teniu un altre arròs per afegir al vostre llibre de receptes!
Bledes farcides amb salsa de gambes
L'Ada Parellada ens proposa una recepta original i diferent feta amb bledes. Per demostrar a tothom que es poden cuinar d'una manera deliciosa, ens ensenya un plat en què haureu de farcir les bledes amb gamba i acompanyar els farcellets amb una salsa d'aquest mateix crustaci.
Estofat de bou a l'antiga Becky Lawton
Els estofats són plats tradicionals de cullera, i és que qui pot resistir-se a la salsa del fons del plat? Nosaltres us proposem que en feu una versió amb bou, que hem anomenat 'bou a l'antiga'. Preneu-vos el temps que calgui, perquè a l'estofat no se'l pot atabalar!
Foie gras caramel·litzat amb crema de llenties amb vainilla
Foie gras caramel·litzat amb crema de llenties amb vainilla. Encara que sembli una combinació impossible, ja ho veieu, fa molt bona pinta. És una recepta deliciosa. Si ja teniu certa destresa a la cuina, proveu de fer-la i sorpreneu la vostra família o amics!
Galets farcits de brandada de bacallà amb serrat d'ovella
Els galets farcits de brandada de bacallà amb serrat d'ovella que us proposem són un plat de cullera, però no de la típica de menjar sopa, sinó de cullera de ceràmica! Només haureu de bullir el galet, farcir-lo de brandada de bacallà i guarnir-ho amb tomàquet i serrat d'ovella.
Gofra amb gelat d'alfàbrega Becky Lawton
Les gofres no són només plat d'estiu, a l'hivern també s'agraeix quan són calentes i acabades de fer. Per afegir-li un toc de contrast, us ensenyem a fer-ne unes amb gelat d'alfàbrega. Per menjar-lo, la cullera és clau!
Quallada de galetes maria Gemma Clofent
Aquestes quallades amb galetes maria queden boníssimes i són ideals per un esmorzar potent. És més lleugera però, que la recepta original, ja que s'elabora amb llet en lloc de crema de llet. El resultat és una quallada amb un regust de galeta maria semblant als iogurts de biscuit de La Lechera. Segur que us encantarà!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: