CUINA.CAT
27/11/2018Mandarina ensucrada Gemma Clofent
La recepta és de la secció de postres d’en Jordi Roca, que en aquesta ocasió ens proposa un Joc de Cítrics aprofitant que ara és la temporada d’aquestes fruites tan saludables. És fàcil de fer, amb ingredients senzills i un resultat espectacular. Es podria resumir el gust i la textura d’aquests grills de mandarina dient que són com una llaminadura fresca!
Pastís de mousse mandarina Gemma Clofent
Aquest pastís de mousse de mandarina és un dolç suau, molt refrescant i de textura lleugera, ideal com a postres d’un gran dinar. Aquesta mena de pastissos són els que tenen més èxit a casa! Per fer la mousse, Gemma Clofent utilitza xantana, un invent de la cuina molecular que és molt fàcil de comprar per disposar a casa.
Piruleta de magrana i mandarina
Les piruletes no són cosa d'infants només, i amb aquesta recepta de la Fina Puigdevall ho descobrireu fàcilment. Estan fetes amb només tres igredients, més fàcil impossible! Simplement haureu mesclar el suc de mandarina amb la gelatina i decorar uns grans de magrana. Animeu-vos a fer-les a casa per un dinar especial amb família o amics!
Bombons de mandarina i xocolata
La recepta original és la clàssica de taronja i xocolata, les conegudes 'orangetes'. Però com que les orangetes ja són ben conegudes, us ensenyem com fer una variació un xic arriscada que queda molt bé. El resultat és extraordinari: uns bombons aromàtics finíssims, amb menys quantitat de pell però amb més aroma que els originals.
'Crème brûlée' de moniato i mandarina / Gemma Clofent Gemma Clofent
Aquesta crème brûlée és una versió adaptada d’una recepta del programa 'Cuines' de TV3 que es feia amb carbassa. En la proposta que us proposem, s'utilitza moniato en combinació amb la mandarina pelada a sang, tot un encert. D'aquesta manera la crema, més lleugera, hi aporta un contrast cítric molt refrescant. Us la recomanem de veritat, el resultat us sorprendrà!
Pa de pessic de mandarina amb gelat de cacauet
Jordi Vilà us ensenya en aquesta recepta a fer unes postres molt completes: pa de pessic de mandarina amb gelat de cacauet, cafè i llima. La fotografia del plat parla per si sola, ja que es poden aperciar totes les textures que conté. Si no sabeu què fer aquest cap de setmana, prepareu aquestes postres i sorpreneu els vostres convidats!
Copa de mandarina, formatge i lemon curd
La Gemma Clofent us proposa una copa refrescant amb dues textures de crema i de mousse a base de cítrics. Tant la crema de mandarines com la mousse de lemon curd són dues receptes que queden molt bé per si soles, però combinades encara tenen més èxit. Ja us podem assegurar que encara que els comensals hagin quedat tips amb el primer i el segon plat, escuraran aquesta copa fins a l’última cullerada!
Macarons de mandarina i de mel i espígol Becky Lawton
Els 'macarons' són uns dolços típics de França que es caracteritzen per la seva delicadesa. Es necessita temps i paciència per fer-los, ja que, si no, la probabilitat que no surtin bé és força elevada. En aquesta recepta, us ensenyem pas a pas com fer-ne uns amb gust de mandarina, mel i espígol.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: