CUINA.CAT
23/01/2019Amanida de formatge fresc i alvocat
Ada Parellada us proposa preparar una recepta saludable i fresca que agradarà fins als més petits de casa. Feu-los aquesta recepta i menjaran verdura quasi sense adonar-se'n! A part d'alvocat, incorpora formatge fresc, espinacs i blat de moro.
Aperitiu d'alvocat i cebiche de rap
Refrescant, suau i bo. L'aperitiu d'alvocat i cebiche de rap que us ensenyem a fer us encantarà! Es tracta d'un plat originari del Perú que va arribar amb força fa uns anys, i des de llavors s'ha fet tan famós que és estrany no trobar-lo en moltes cartes de restaurants. Utilitzareu l'alvocat per fer una crema que acompanyarà el cebiche.
Tàrtar de salmó amb alvocat
El tàrtar de salmó és una preparació que es pot servir de primer plat o aperitiu, No té molta dificultat i el resultat és deliciós. Us animeu a cuinar-lo? Doncs apunteu: necessitareu salmó fresc, salmó fumat, cogombrets, tàperes, escalunya, julivert, llimona i, per descomptat, alvocats!
Nigiri amb alvocat i espaguetis de mar Becky Lawton
Aquest nigiri no té res a veure amb els japonesos: espaguetis de mar, coliflor, pinyons... Animeu-vos a cuinar una recepta diferent i tasteu combinacions que no hauríeu imaginat. Necessitareu alguns ingredients que és possible que no tingueu a casa, per això us aconsellem revistar la llista de productes abans d'aventurar-vos a cuinar!
Bacallà amb vinagreta d'alvocat i gambes
En aquesta recepta us ensenyem a preparar un bacallà amb vinagreta d'alvocat i gambes. Per fer-la haureu de tallar a daus petits el bacallà i l'alvocat, i fer una vinagreta amb julivert, sal, oli, gambetes i alvocat. És ràpida de fer i deliciosa, ideal per a aquells dies en què no tenim temps!
Guacamole Miquel Àngel Roque
Qui no ha tastatt mai el guacamole? Una salsa de Mèxic que de tant oferir-la als restaurants de casa nostra ja sembla quasi autòctona. Està feta amb alvocat, coriandre, tomàquet, ceba, llima, i opcionalment se li pot afegir xili. Tasteu aquesta versió i sumeu-vos a la febre mexicana!
'Poke' hawaià
Els poke són una preparació en què es posa peix cru marinat i altres ingredients frescos com alvocat o algues sobre una base d'arròs o quinoa. Els nadius hawaians els han fet tota la vida, però els últims anys es va començar a internacionalitzar. No deixeu que us ho expliquin i sigueu els primers a tastar aquesta delicatessen!
Tàrtar d'algues amb mostassa Becky Lawton
Aquest tàrtar també es fa amb alvocat però canvia el salmó per algues, una excel·lent font de calci que mira de fer-se un lloc en la rutina alimentària. Al Japó és habitual menjar-ne, i aquí encara ens hi estem acostumant. Doneu-los una oportunitat amb aquesta recepta que les barreja amb alvocat.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: