CUINA.CAT
20/08/2019Pebrots farcits de stroganoff de pollastre
Els pebrots tenen la forma ideal per ser farcits de qualsevol combinació d'ingredients! En aquesta recepta us animem a omplir les hortalisses amb un típic stroganoff rus, que consisteix en vedella tallada a tires i acompanyada de salsa, cebes i bolets. Proveu-lo de fer amb tots els colors dels pebrots per tal de descobrir els diferents matisos de sabors!
Albergínia farcida de confit d'ànec i maionesa de xipotle
Aquest és, potser, un dels plats més saborosos del rànquing, i és que la combinació del confit d'ànec i la maionesa de xipotle és única! La seva elaboració és d'alló més senzilla, ja que només cal buidar les albergínies, daurar la polpa en una paella i barrejar-la amb la resta d'ingredients. Us assegurem que el resultat és excel·lent!
Carbassó farcit de txangurro de bou de mar i bacallà
Amb aquesta recepta us apropem una mica de la cultura del País Basc, ja que el txangurro és un dels seus plats tradicionals. En aquest cas, però, el preparem juntament al bacallà per tal de farcir els carbassons rodons, cosa que té com a resultat un plat de mar i terra boníssim!
Albergínies farcides
És més que evident que no cal farcir les hortalisses sempre amb carn, i aquesta recepta n'és un exemple excel·lent! Es tracta d'una alternativa vegetariana, ja que les albergínies només s'omplen d'altres verdures, fajol i espècies. Una delícia vegetal!
Bledes farcides de peix
No totes les hortalisses tenen la forma perfecta per ser farcides, i les bledes en són un exemple. No obstant això, amb certa destresa podeu aconseguir que adoptin forma de boles i, per tant, siguin aptes per omplir. Aquí les omplim de peix i ho cobrim tot amb una beixamel lleugera que dóna més sabor a les bledes.
Cebes farcides de Vila-sacra
Per tal de fer bé aquesta recepta, cal tenir cura a l'hora de buidar les cebes, ja que s'han de deixar les capes exteriors per tal que mantinguin la seva forma rodona. A banda d'això, el farcit a base de cansalada, fetge, all i vi blanc és fàcil de fer, de manera que es pot gaudir d'un plat així sense cap problema!
Endívies farcides de pollastre amb salsa rocafort Becky Lawton
Les endívies farcides poden ser petits aperitius ideals per obrir la gana o, si formen part d'un menú, poden actuar com a primer plat. El farcit que preparem aquí és molt senzill; es tracta de pollastre, ceba caramel·litzada, nous, poma i ou, tot ben banyat en una salsa de rocafort que potencia el sabor de tot el plat.
Tomàquets farcits d’amanida d’arròs
Els tomàquets i l'arròs sempre han anat de la mà, de manera que és indispensable acabar el rànquing amb una recepta d'aquest fruit farcit d'amanida d'arròs. Es tracta d'un plat molt ràpid i fàcil de fer que, a més de ser deliciós, refrescarà a tothom!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: