Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

8 receptes de macarrons

Celebrem el Dia Mundial de la Pasta amb un conjunt de receptes amb el clàssic dels clàssics: els macarrons!

CUINA.CAT

25/10/2017

Us proposem un conjunt de receptes que van més enllà de la salsa de tomàquet, ja que hi ha tot un món de receptes per experimentar amb un dels plats més cuinats a totes les cases! 

01 Pasta alla Norma

Pasta alla Norma Miquel Àngel Roque

Pasta alla norma

Des de l'illa de Sicília ens arriba aquesta tradicional recepta de macarrons que recull els millors ingredients de la cuina mediterrània! Combineu la pasta amb hortalisses com l'albergínia i el tomàquet per obtenir un plat fresc i sense gaires farciments!

Llegeix la recepta completa

02 Macarrons amb bròquil i pernil

Macarrons amb bròquil i pernil Ada Parellada

Macarrons amb bròquil i pernil

Aquesta recepta és ideal per als més menuts que es resisteixin a menjar verdura. Per què no barrejar-la amb pasta? El menjar sempre entra primer per la vista, i els petits mai diuen que no a uns macarrons! També podeu substituir el bròquil per les verdures que més us agradin.

Llegeix la recepta completa

03 Macarrons amb bolets gratinats

Macarrons amb bolets gratinats

Macarrons amb bolets gratinats

Mercè Navarro ens proposa aquests macarrons gratinats que són perfectes en qualsevol ocasió. El formatge gratinat aporta el toc cruixent al plat, i de ben segur que voldreu sucar-hi pa, així que tingueu-ne a punt!

Llegeix la recepta completa

04

Macarrons amb xoriço

Una recepta fàcil i senzilla que per al dia a dia és ideal. Si ho preferiu, podeu seguir els mateixos passos i substituir el xoriço per pernil salat, botifarra o pernil dolç!

Llegeix la recepta completa

05 Macarrons a la planxa amb bolets i consomé

Macarrons a la planxa amb bolets i consomé

Macarrons a la planxa amb bolets i consomé

Qui diu que fer un plat de macarrons és fàcil? Carles Tejedor ens proposa aquesta recepta que desmitifica aquesta creença i que farà suar a més d'un! Us hi atreviu?

Llegeix la recepta completa

06 Tofu a la graella amb macarrons de xiitake, crema d'avellanes i nyàmera

Tofu a la graella amb macarrons de xiitake, crema d'avellanes i nyàmera Becky Lawton

Tofu a la graella amb macarrons de xiitake, crema d'avellanes i nyàmera

Els vegans o al·lèrgics al gluten que no voleu prescindir de la pasta en la vostra dieta, no cal que ho feu. Amb aquests macarrons, els vegans obtindreu la proteïna necessària amb el tofu i els intolerants al gluten substituireu el cereal pel xiitake!

Llegeix la recepta completa

07 Macarrons frescos amb salmó i xampinyons

Macarrons frescos amb salmó i xampinyons

Macarrons frescos amb salmó i xampinyons

Aquests macarrons són lleugers, frescos i complets! No només aporten l'energia de la pasta, sinó que el salmó és una proteïna de peix molt beneficiosa per a la salut! A més, les verdures sempre són una bona idea per afegir a qualsevol plat.

Llegeix la recepta completa

08

Macarrons amb bacallà i maionesa de porradell

Ada Parellada ens proposa uns macarrons amb un contrast de sabors potent pel toc salat del bacallà i per la frescor de la maionesa de porradell. Tot junt fa un plat original que no us deixarà indiferents!

Llegeix la recepta completa

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: