CUINA.CAT
25/10/2017Us proposem un conjunt de receptes que van més enllà de la salsa de tomàquet, ja que hi ha tot un món de receptes per experimentar amb un dels plats més cuinats a totes les cases!
Pasta alla Norma Miquel Àngel Roque
Des de l'illa de Sicília ens arriba aquesta tradicional recepta de macarrons que recull els millors ingredients de la cuina mediterrània! Combineu la pasta amb hortalisses com l'albergínia i el tomàquet per obtenir un plat fresc i sense gaires farciments!
Macarrons amb bròquil i pernil Ada Parellada
Aquesta recepta és ideal per als més menuts que es resisteixin a menjar verdura. Per què no barrejar-la amb pasta? El menjar sempre entra primer per la vista, i els petits mai diuen que no a uns macarrons! També podeu substituir el bròquil per les verdures que més us agradin.
Macarrons amb bolets gratinats
Mercè Navarro ens proposa aquests macarrons gratinats que són perfectes en qualsevol ocasió. El formatge gratinat aporta el toc cruixent al plat, i de ben segur que voldreu sucar-hi pa, així que tingueu-ne a punt!
Una recepta fàcil i senzilla que per al dia a dia és ideal. Si ho preferiu, podeu seguir els mateixos passos i substituir el xoriço per pernil salat, botifarra o pernil dolç!
Macarrons a la planxa amb bolets i consomé
Qui diu que fer un plat de macarrons és fàcil? Carles Tejedor ens proposa aquesta recepta que desmitifica aquesta creença i que farà suar a més d'un! Us hi atreviu?
Tofu a la graella amb macarrons de xiitake, crema d'avellanes i nyàmera Becky Lawton
Els vegans o al·lèrgics al gluten que no voleu prescindir de la pasta en la vostra dieta, no cal que ho feu. Amb aquests macarrons, els vegans obtindreu la proteïna necessària amb el tofu i els intolerants al gluten substituireu el cereal pel xiitake!
Macarrons frescos amb salmó i xampinyons
Aquests macarrons són lleugers, frescos i complets! No només aporten l'energia de la pasta, sinó que el salmó és una proteïna de peix molt beneficiosa per a la salut! A més, les verdures sempre són una bona idea per afegir a qualsevol plat.
Ada Parellada ens proposa uns macarrons amb un contrast de sabors potent pel toc salat del bacallà i per la frescor de la maionesa de porradell. Tot junt fa un plat original que no us deixarà indiferents!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: