CUINA.CAT
06/11/2017Les galetes sempre són una bona opció i no cal complicar-se massa la vida per fer-les! Us deixem uns exemples clars de receptes ràpides i senzilles que no us portaran gaires maldecaps!
Galetes de coco
Unes galetes sense farina són possibles? Aquestes de coco no en porten i per això són fines i delicades. La textura és suau i són ideals per als qui fugiu dels gustos extremament dolços, ja que gairebé no porten sucre i el sabor del coco predomina per damunt de tot!
Galetes de mantega
El clàssic dels clàssics són aquestes galetes de mantega. Si preferiu els sabors de tota la vida, prepareu aquesta recepta sense farciments i amb el sabor pur de galeta.També podeu afegir-hi un toc diferent i acompanyar-les de xocolata, melmelada o fruits secs!
Galetes sablé de canyella
Si heu preparat algun pastís i us ha sobrat part de la massa sablé, aprofiteu-la per cuinar aquestes galetes que proposa Gemma Clofent. D'aquesta manera tindreu pastís i galetes llestos en una mateixa tarda. Una manera d'aprofitar el temps i, sobretot, els ingredients!
Galetes cruixents de sèsam
Aquestes galetes salades són ideals per a l'aperitiu i per quedar bé amb els vostres convidats. Són senzilles però originals, ja que li donen la volta al concepte de tempura. En lloc d'arrebossar algun ingredient, haureu d'arrebossar la tempura sola. Us hi atreviu? Les podeu cobrir amb el que us agradi més o fins i tot fer-les dolces cobrint-les de cacau o canyella.
Galetes salades de parmesà, nous i dàtils
Combinar parmesà, nous i dàtils és un èxit assegurat i està comprovat que aquesta mescla agrada a gairebé tothom. No només agrada, sinó que també crea addicció i aquestes galetes seran un no poder parar de picar! Així que si les serviu com a entrant és millor que les dosifiqueu si no voleu que desapareguin en pocs segons de la taula!
Cookies de xocolata amb nous i ametlles
Aquestes galetes de xocolata no són cap novetat culinària, però si proveu de fer-les a casa segur que les trobareu més bones que d'altres ja comprades!
Ametllats
Els ametllats són les galetes típiques catalanes per excel·lència. No cal complicar-se massa la vida per preparar-les. Us animeu a conservar la tradició?
Pets de monja
Els pets de monja també formen part de la rebosteria tradicional catalana. Tot i que no destaquen per la seva intensitat de sabor, ja que són bastant neutrals, poden provar de sucar-los amb un bon vi dolç. Els més petits ho podeu fer amb una tassa de llet!
Gingerbread cookies
Les galetes de gingebre us poden resultar exòtiques, però són del tot habituals per als canadencs i anglesos. Allà són del tot populars i triomfen de valent! De ben segur que us agraden i que el toc d'anís no us deixarà indiferents!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: