CUINA.CAT
30/11/2017Ha arribat el fred i això vol dir que ja és temporada de plats de caça i podeu preparar aquelles carns de sabor intens que no es poden menjar tot l'any. Aprofiteu per cuinar alguna d'aquestes receptes amb cèrvol, senglar, porc, o conill. Per fer-les més bones, acompanyeu-les de productes propis de la tardor com les castanyes o la col!
Estofat de cérvol, moniato, espinacs i magrana Becky Lawton
La carn de cérvol té un menor contingut calòric i menys colesterol que la resta de les carns vermelles. Traieu-li partit a la cuina amb aquest estofat que a més de saludable, està boníssim!
Conill a la graella amb carxofes Becky Lawton
Aquest conill és ideal per tots aquells que vulguin mantenir la línia, ja que aquesta carn és poc greixosa i les carxofes són tan diürètiques que ajuden a combatre la retenció de líquids.
Polenta amb estofat de senglar Becky Lawton
La polenta són unes farinetes de farina de dacsa que es mengen al nord d'Itàlia. És molt versàtil i amb el senglar combina a la perfecció!
Conill amb gambes
Prepareu el pa per sucar-lo en aquest mar i muntanya! No oblideu anar banyant contínuament les espatlles de conill amb el seu suc perquè quedin ben lacades. Si ho feu així, quedaran tan tendres que seu's desfaran a la boca!
Cabirol, moniato, castanyes i pa torrat
El cabirol és el cérvol europeu més petit i un producte tan exquisit que només el trobareu al Bages. Com és una peça poc habitual a la cuina cal que seguiu amb atenció tots els passos de la recepta! Si ho feu així, serà tot un èxit.
Conill rostit amb fruites del bosc
La reducció de fruites del bosc impregna de dolçor a aquest plat de conill. A més, li dóna un atractiu visual molt vistós. Aventureu-vos a incorporar les fruites exòtiques als plats de caça, us sorprendrà!
Galtes de porc guisades a la cocota Miquel Àngel Roque
Aquest tradicional plat de cullera és un dels clàssics que mai passen de moda. Feu un bon arròs bullit o unes patates fregides per acompanyar a les galtes i coronar el plat. La salsa podeu menjar-la a cullerades o bé sucar-la amb pa!
Aquesta recepta us recordarà als clàssics llibrets però en aquest cas són tan selectes que estan fets amb carn de senglar. El gust és incomparable i ja no en voldreu tastar d'altres!
Peus de porc
Si feu una bona picada d'ametlles aquest plat de peus de porc us quedarà del tot rodó. Acompanyeu-los del què més us agradi, naps, bolets o caragols!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: