CUINA.CAT
26/11/2019Probablement el primer cop que vau tenir contacte amb aquesta recepta va ser a restaurants asiàtics. Ara, però, hem agafat aquesta tècnica d'arrebossat amb farina d'arròs i l'hem fet nostra; utilitzant tot tipus d'aliments i convertint-los en tempura.
Tempura de salicòrnia, pop i musclos Becky Lawton
Tempura de marisc i salicòrnia, la planta que viu als litorals marins, ideal per fer un aperitiu o d'acompanyament amb un arròs blanc.
Rossinyols en tempura amb salsa de gaspatxo Becky Lawton
Si aquests bolets passats per la planxa ja són genials, imagineu-vos-els arrebossats i sucats amb gaspatxo... Val la pena fer-los!
Arbre de verdures en tempura
Pastanaga, carbassó, pebrot verd, pebrot vermell i mongeta verda fets tempura i disposats com una cabana simulen un avet, que us resultarà ideal servir-lo com a aperitiu per Nadal.
Tempures de colors Becky Lawton
Aquesta proposta de Carme Ruscalleda donarà sens dubte alegria al vostre plat. En aquest cas, la tempura no es tracta d'un aliment arrebossat, sinó que tots els ingredients s'integren en una massa qu es fregeix posteriorment.
Sopa de coco amb tempura de pinya i crocant de pa Gemma Clofent
Sí, la tempura també pot formar part d'unes postres. Aquí es fregeix una fruita, de manera que la combinació entre dolç i salat és molt interessant!
Tempura de gambes
Per a aquesta recepta fareu les cues de les gambes en tempura, mentre que els caps els fareu al forn. Tot anirà, però, ben lligat amb ceba tendra i una salsa de soja i mel.
Llagostins arrebossats amb mel i sèsam Ada Parellada
Aquesta és una tempura a l'estil tailandès, ja que abans de fregir els llagostins es suquen en mel i sèsam, cosa que fa que tinguin un gust deliciós. Això, però, no és l'única sorpresa, ja que aquest plat porta també vinagreta de xocolata. Sí, ho heu llegit bé: vinagreta de xocolata!
Tempura de bacallà amb maionesa de créixens
També podeu fer tempura de bacallà i servir un magnífic segon, que agradarà als amants del peix i als que no ho són gaire, ja que no hi trobaran cap espina!
Tempura de carxofa Anna Garcia Frigola
Carxofes recobertes d'una crema de formatge, farigola, tomàquet sec i tàperes, fregides en tempura, és el que ens proposa Francesc Murgadas en una recepta ràpida i senzilla de fer.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: