CUINA.CAT
18/12/2020Voleu menjar canelons per Nadal però esteu cansats dels de carn? Si no sou vegetarians però voleu un Nadal lleuger, aquí teniu quatre propostes per cuinar àpats de festa amb tècniques i ingredients menys calòrics.
Canelons d'espinacs Becky Lawton
Aquesta versió dels típics canelons és original i divertida per fer amb nens. El color verd els cridarà l'atenció, i menjar verdura no serà tan feixuc per als menuts! Us animeu a fer-los en família?
Canelons amb verdures
Remei Ribas proposa aquests canelons vegetarians fàcils de fer si opteu per no preparar la massa, i una mica més complicats si la feu casolana. A més, si sabeu preparar la base d'una amanida russa, també sabreu fer aquesta recepta. La massa és la mateixa!
Aquests canelons són una fantàstica opció per incorporar a la recepta aquelles verdures que menys us agradin i que us són difícils de menjar. Incorporeu-les a la massa i us semblaran boníssimes!
Caneló de verdures amb salsa de pebrots del piquillo
Ada Parellada ens proposa uns canelons amb carbassons, albergínia, carbassa i pastanagues i una salsa de pebrots del piquillo.
Caneló d'espinacs a la catalana amb formatge Urgèlia
Urgèlia proposa una versió nadalenca dels espinacs a la catalana: uns canelons amb espinacs, panses i pinyons. A més, ens expliquen com fer-ho en forma de videorecepta.
En vols més?
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!