ADRIÁN ROQUE
20/04/2023Podeu consumir les cireres fresques, o bé utilitzar-les per fer pastissos, ‘mousses’ o amanides. I també en podeu fer melmelades, és clar!
És una fruita molt versàtil que, ara, quan n’és temporada, us pot solucionar un menú sencer!
Gaspatxo de cireres amb tomàquet Gemma Clofent
Comencem el menú fent boca amb un gaspatxo que podeu preparar el dia abans i tenir-lo ben fresc a la nevera.
Foie amb torrades de Santa Teresa i cireres
Com a entrant principal us proposem uns crostons de pa del que més us agradi i aquest plat al centre de la taula! El repte no és la salsa de cireres que amaneix el ‘foie’, sinó aconseguir que les torrades de Santa Teresa us quedin perfectes. Si no us hi veieu amb cor, sempre podeu comprar-les fetes!
Gall negre del Penedès amb cireres i ceba caramel·litzada
Deixeu-vos de còctels refrescants i de plats per compartir i dediqueu el temps que calgui a fer aquest guisat a la cassola. Un plat ideal per aprofitar el gust de les cireres de temporada i un producte tan nostrat com el gall negre del Penedès.
Les dolces cireres de l'amor Becky Lawton
Com no podia ser d’una altra manera, acabem aquest menú cirerer amb unes postres! Enamoreu-vos de l’estiu amb les cireres de l’amor i una mica de sucre isomalt! Són unes postres precioses i boníssimes!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: