CUINA.CAT
27/11/2020Sovint posem més atenció als segons com a plat principal d'un àpat, però els entrants també tenen un paper molt important a l'hora d'obrir la gana i atreure els comensals. Fem un repàs de receptes originals, fàcils i ràpides de preparar, úniques, de gustos variats i inconfusibles.
Torrada amb cargols Becky Lawton
Un plat ben fàcil de fer amb unes torrades, una crema de formatge i nata, cargols cuits que, després de passar per la paella juntament amb la ceba picada, ens ajudaran a rematar les torrades.
Cebiche de gambes amb maduixes Becky Lawton
Un 'cebiche' de gamba, és a dir, gamba trossejada i macerada en suc de llimona, que, juntament amb la ceba, el xili, les maduixes i el coriandre, ens presenta un plat terriblement fresc, sense necessitat de fogons, saludable i ben bo.
Alvocat amb salsa tàrtara Food Photos / Cristina Rivarola
L'alvocat és un dels aliments més de moda últimament i és que conté greixos saludables que ajuden a prevenir malalties cardiovasculars, així com molta aigua, fibra i molts pocs sucres. Tenim moltes receptes amb aquest producte i aquesta, concretament, ja l'hem esmentat diverses vegades. Espectacular. Alvocat tallat a daus i ratllat amb farina, ou, i panko, tot plegat acompanyat d'una salsa tàrtara per sucar-hi els trossos.
Cassoletes de vieires amb cava
Un entrant molt oportú per a les dates que s'aproximen. Vieires que marcareu a la paella i acompanyareu de ceba, cava i nata per muntar la salsa, on s'acabaran de coure les vieires abans d'emplatar-ho tot en unes cassoletes.
Aperitiu de polenta, sobrassada, formatge i mel
Podeu comprar la polenta ja precuinada per fer del plat una recepta molt senzilla. Originària d'Itàlia, es tracta d'una espècie de farinetes de blat. En aquesta recepta, la coureu i, amb l'ajuda després del forn, muntareu una base on abocar-hi el formatge i la sobrassada. Un toc dolç amb la mel per sobre per acabar obtenint un plat suculent, increïble.
Cassoletes de poma, pera i formatge 'gruyère'
Podeu fer cassoletes amb una infinitat d'aliments. És un plat molt típic dels entrants nadalencs i aquesta recepta de poma, pera i formatge de segur que deixarà tothom amb ganes de més. Una recepta molt fàcil de fer i que teniu enllestida en mitja horeta.
Caneló de codonyat amb pera i escarola Becky Lawton
I si fa uns dies us parlàvem dels canelons més originals, aquí teniu una recepta de canelons fets amb codonyat i farcits d'escarola i pera. Una altra manera de prendre'ls, dolça i refrescant. Uns canelons bonics i d'un gust brutal.
En vols més?
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: