POL MARTÍN DE HARO
10/03/2021Si sou d’aquelles persones que, com deia en Pep Guardiola, us lleveu “ben d’hora, ben d’hora” i, a més, aprofiteu per fer una mica d’esport, segur que quan arribeu a casa us ve de gust un bon plat casolà que es pugui menjar amb forquilla (i molta gana).
Guisat de costella amb cansalada viada
Un guisat de carn i cansalada, acompanyat amb patates, d'allò més deliciós. Segur que no en tindreu prou amb el plat i, quan us l'acabeu, l'escurareu amb pa fins a l'última gota.
Botifarra amb mongetes
Tan bàsic com imprescindible. Què seria de la nostra gastronomia sense una botifarra amb seques? Ràpida i senzilla de preparar, així fa goig sortir a fer esport, sabent que t’espera a casa aquesta delícia carnívora. Podeu acompanyar-la amb un bon tros de pa torrat i allioli.
Fricandó amb bolets
Un dels estofats catalans per excel·lència. Tradicional, carnívor i acompanyat d’uns bons bolets, pot ser el millor àpat per començar el dia amb forces. Això sí, no us oblideu del pa per sucar bé la salsa...
Truita de múrgoles Food Photos / Cristina Rivarola
Una recepta amb bolets, fàcil i ràpida de fer. Fregirem les múrgoles i més tard en farem una truita francesa. Una bona manera de cuinar els bolets, i, sí, també es pot acompanyar amb pa amb tomàquet i un raig d’oli d'oliva.
Galtes de porc guisades a la cocota Miquel Àngel Roque
Continuem amb un altre clàssic de la nostra cuina. Com a novetat, però, us proposem que cuineu les galtes en una cocota i amb vi negre i una bona picada. Ara bé, tant si és al forn com en cocota, les galtes de porc requereixen una cocció lenta; per tant, carregueu-vos de paciència, perquè el resultat final s'ho val.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: