El 2017 va ser l'any del redisseny de Cuina.cat, que va comportar un canvi estètic, i, també, de concepte. Va ser l'any que vam apostar per un web en què les protagonistes indiscutibles eren les receptes. Així, doncs, no podíem acomiadar l'any sense dir-vos quines van ser les més vistes.
Panellets
Les receptes de temporada sempre triomfen a Cuina.cat, i més si són dolços tradicionals del calendari festiu català. Aquest 2017, el primer premi se'l van emportar els panellets, les boletes més dolces de la Castanyada.
Fideus a la cassola amb salsitxes
Si abans parlàvem de receptes tradicionals dolces, ara toca parlar de les altres tradicionals, com aquests fideus a la cassola de les Cuineres de Sils.
Pastís de formatge
La tercera recepta més vista també és de les Cuineres de Sils, però en aquest cas són unes postres que són més lleugeres del que semblen, ja que estan fetes amb iogurt i formatge Philadelphia.
Canelons Enrique Marco
Els canelons són un clàssic de la cuina catalana i, també, de Cuina.cat. Tenen tantes visites al mes de desembre (quan publiquem el nostre especial de Nadal) que es mantenen en el TOP10 al llarg de l'any. I un altre detall: de receptes de canelons en tenim unes quantes, però sempre triomfa la més clàssica, els de rostit de l'àvia Conxita. Per què serà?
Coca de Sant Joan
Què us dèiem només començar? Que a Cuina.cat sempre triomfen les receptes que coincideixen amb el calendari festiu català. El fet que en aquest TOP10 hi sigui la coca de Sant Joan ho torna a demostrar.
Fricandó amb bolets
Juntament amb les carxofes, els bolets són un dels ingredients que més triomfen al nostre web. I si són part d'un fricandó, encara més.
Escudella i carn d'olla Enrique Marco
Va ser la guanyadora de la primera edició del concurs 'El plat favorit dels catalans' i segueix sent una de les receptes més consultades de Cuina.cat.
Paella de marisc
El número 8 és per a aquest plat de festa, un dels clàssics del xef Xavier Matarrodona.
Sopa amb pilota i carn d'olla
Una versió de l'escudella signada per Pep Trullols en què també us detallem com fer les pilotes.
Arròs amb llamàntol
I per acabar, un altre plat de festa: un arròs amb llamàntol amb una picada d'all i julivert i la polpa d'una nyora remullada.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: