Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les 10 receptes més vistes del 2017

Us diem quines propostes van triomfar l'any que acabem d'acomiadar

03/01/2018

El 2017 va ser l'any del redisseny de Cuina.cat, que va comportar un canvi estètic, i, també, de concepte. Va ser l'any que vam apostar per un web en què les protagonistes indiscutibles eren les receptes. Així, doncs, no podíem acomiadar l'any sense dir-vos quines van ser les més vistes.

01 Panellets

Panellets

Panellets

Les receptes de temporada sempre triomfen a Cuina.cat, i més si són dolços tradicionals del calendari festiu català. Aquest 2017, el primer premi se'l van emportar els panellets, les boletes més dolces de la Castanyada.

Llegiu la recepta completa

02 Fideus a la cassola amb salsitxes

Fideus a la cassola amb salsitxes

Fideus a la cassola

Si abans parlàvem de receptes tradicionals dolces, ara toca parlar de les altres tradicionals, com aquests fideus a la cassola de les Cuineres de Sils.

Llegiu la recepta completa

03 Pastís de formatge

Pastís de formatge

Pastís de formatge

La tercera recepta més vista també és de les Cuineres de Sils, però en aquest cas són unes postres que són més lleugeres del que semblen, ja que estan fetes amb iogurt i formatge Philadelphia.

Llegiu la recepta completa.

04 Canelons

Canelons Enrique Marco

Canelons de rostit de l'àvia Conxita

Els canelons són un clàssic de la cuina catalana i, també, de Cuina.cat. Tenen tantes visites al mes de desembre (quan publiquem el nostre especial de Nadal) que es mantenen en el TOP10 al llarg de l'any. I un altre detall: de receptes de canelons en tenim unes quantes, però sempre triomfa la més clàssica, els de rostit de l'àvia Conxita. Per què serà?

Llegiu la recepta completa

05 Coca de Sant Joan

Coca de Sant Joan

Coca de Sant Joan

Què us dèiem només començar? Que a Cuina.cat sempre triomfen les receptes que coincideixen amb el calendari festiu català. El fet que en aquest TOP10 hi sigui la coca de Sant Joan ho torna a demostrar.

Llegiu la recepta completa

06 Fricandó amb bolets

Fricandó amb bolets

Fricandó de vedella amb bolets

Juntament amb les carxofes, els bolets són un dels ingredients que més triomfen al nostre web. I si són part d'un fricandó, encara més.

Llegiu la recepta completa

07 Escudella i carn d'olla

Escudella i carn d'olla Enrique Marco

Escudella i carn d'olla

Va ser la guanyadora de la primera edició del concurs 'El plat favorit dels catalans' i segueix sent una de les receptes més consultades de Cuina.cat.

Llegiu la recepta completa

08 Paella de marisc

Paella de marisc

Paella de marisc

El número 8 és per a aquest plat de festa, un dels clàssics del xef Xavier Matarrodona.

Llegiu la recepta completa

09 Sopa amb pilota i carn d'olla

Sopa amb pilota i carn d'olla

Sopa de Nadal amb pilota i carn d'olla

Una versió de l'escudella signada per Pep Trullols en què també us detallem com fer les pilotes.

Llegiu la recepta completa

10 Arròs amb llamàntol

Arròs amb llamàntol

Arròs amb llamàntol

I per acabar, un altre plat de festa: un arròs amb llamàntol amb una picada d'all i julivert i la polpa d'una nyora remullada.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: