ADRIÁN ROQUE
18/05/2023Tot i que el primer que ens ve al cap quan parlem de carpaccio és la carn, la veritat és que el nom es refereix a una tècnica de tall a làmines molt primes de qualsevol producte! Si teniu ganes de posar-la en pràctica, aquí teniu un menú totalment elaborat amb carpaccio!
Carpaccio de tomàquets, maduixes, anet i olives negres
Un carpaccio refrescant i perfecte com a entrant! Busqueu un tomàquet més aviat dur i esmoleu bé el ganivet!
Carpaccio de magret d'ànec amb encenalls de 'foie-gras'
El primer plat és un carpaccio de carn d'au. Us deixem una recepta boníssima amb dos dels productes més estimats de la nostra gastronomia: la tòfona negra i el 'foie-gras'!
Carpaccio de ventresca de tonyina amb espàrrecs
Passem de la muntanya al mar! Aquest carpaccio està elaborat amb productes de proximitat!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: