Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 10 al 16 de març

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

07/03/2025

No sabeu què cuinar? Cada setmana, l'equip de CUINA us ofereix una proposta setmanal de menú. Un grapat de receptes bones, sanes i saboroses. I fàcils de fer! 

01 Macarrons gratinats

Macarrons gratinats

Dilluns

  • Primer: Macarrons mar i muntanya.
  • Postres: Suflé de xocolata i gingebre.
02 Filet de vedella amb mantega de tòfona

Filet de vedella amb mantega de tòfona Food Photos / Cristina Rivarola

Dimarts

  • Primer: Arròs de cors de carxofa 'alla arrabbiata'.
  • Segon: Filet de vedella a la graella amb mantega de tòfona.
  • Postres: Financiers de maduixes i vainilla.
03 Hamburguesa

Hamburguesa

Dimecres

  • Primer: Hamburguesa de pollastre amb espècies.
  • Postres: Cremós de iogurt amb salsa de fruites vermelles.
04

Dijous

  • Primer: Espaguetis amb gambetes vermelles i bitxo.
  • Segon: Rotlle de gall dindi amb puré de poma. 
  • Postres: 'Strudel' de poma.
05 Crema de tòfona i bolets

Crema de tòfona i bolets Food Photos / Cristina Rivarola

Divendres

  • Primer: Crema de tòfona i bolets.
  • Segon: Peix fregit amb cruixent de la seva espina.
  • Postres: Gelat de figues casolà.
06 Peus de porc amb bolets

Peus de porc amb bolets

Dissabte

  • Primer: Sopa de ceba i bolets.
  • Segon: Peus de porc amb bolets.
  • Postres: Maduixes en gelatina de roibos.
07 Trinxat de cigrons

Trinxat de cigrons

Diumenge

  • Primer: Trinxat de cigrons amb peix.
  • Postres: Sopa de xocolata blanca amb mandarina i magrana.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: