CUINA.CAT
09/04/2021Aquí teniu una proposta de menú per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada.
Calamars farcits d'albergínia i carn picada
Primer plat: Musclos a la marinera
Segon plat: Calamars farcits d'albergínia i carn picada
Postres: Flam de taronja
'Zoodles' de carbassó, pastanaga i remolatxa amb pesto de ruca i tomàquets secs Enrique Marco
Broqueta de botifarra i Parmentier d'ibèric
Segon plat: Broqueta de botifarra i Parmentier d'ibèric
Postres: Arròs amb llet i xocolata blanca
Ous de reig amb ous de gallina i pètals de caputxines Becky Lawton
Segon plat: Ous de reig amb ous de gallina i pètals de caputxines
Postres: Granissat de meló i menta
'Rigatoni' amb sípia i trompetes de la mort Becky Lawton
Primer plat: Carxofes, carxofes i carxofes
Segon plat: 'Rigatoni' amb sípia i trompetes de la mort
Postres: Trufes de xocolata i préssec
Amanida de provolone, cirerols i flors
Primer plat: Amanida de provolone, cirerols i flors
Segon plat: Gall del Penedès amb IGP rostit amb raïm, prunes i orellanes
Postres: Gotet de vainilla, cafè i cacau
Cargols a la llauna de Lleida Enrique Marco
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: