Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 14 al 20 d'abril

11/04/2025

Si no sabeu què cuinar aquesta setmana, no us preocupeu. A CUINA us portem un conjunt de plats per preparar els vostres menús; receptes bones, saboroses i senzilles!

 

01 Sopa 'bun bo hue'

Sopa 'bun bo hue'

Dilluns

02 Raviolis de poma i foie amb salsa de nous i sàlvia

Raviolis de poma i foie amb salsa de nous i sàlvia

Dimarts

  • Primer: Raviolis de poma i foie amb salsa de nous i sàlvia
  • Segon: Arròs de cors de carxofa all'arrabbiata
  • Postres: Postres de kiwi
03 Bunyols de bacallà i all negre

Bunyols de bacallà i all negre

Dimecres

  • Primer: Amanida amb rotllets de verdura i salsa oriental
  • Segon: Bunyols de bacallà i all negre
  • Postres: Pastís cremós de xocolata blanca
04 Paella mar i muntanya

Paella mar i muntanya

Dijous

  • Primer: Paella mar i muntanya
  • Postres: Pasta de fruites de gerds i violeta
     
05 Xató de Calafell

Xató de Calafell

Divendres

06 Croquetes d'escalivada

Croquetes d'escalivada

Dissabte

07 Caragols a la llauna

Caragols a la llauna Enrique Marco

Diumenge

  • Primer: Caragols a la llauna
  • Segon: Llom amb salsa de ceba i guarnició de quinoa
  • Postres: Batut de nespres

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: