Bacallà confitat amb brou de carxofes, mel i les seves carxofes Becky Lawton
Primer plat: Mongeta tendra i patata amb broqueta de vieira
Segon plat: Bacallà confitat amb brou de carxofes, mel i les seves carxofes
Postres: Llimones gelades
Tempura de carxofa Anna Garcia Frigola
Primer plat: Tempura de carxofa
Segon plat: Tagín de pollastre
Postres: Milfulls de xocolata
Pasta negra amb cloïsses i sípia Enrique Marco
Garrí rostit amb mango
Empedrat amb sardines Miquel Àngel Roque
Cuixa de xai al forn amb herbes fresques, patates i pomes AJJ Estudi
Turbot a la papillota d'herbes i tomàquet
En vols més?
Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: