CUINA.CAT
15/09/2023La primera setmana sencera d'abril us porta receptes per alegrar-vos el dia amb una dieta equilibrada i amb productes de temporada.
Bacallà confitat amb brou de carxofes, mel i les seves carxofes Becky Lawton
Primer plat: Mongeta tendra i patata amb broqueta de vieira
Segon plat: Bacallà confitat amb brou de carxofes, mel i les seves carxofes
Postres: Llimones gelades
Tempura de carxofa Anna Garcia Frigola
Primer plat: Tempura de carxofa
Segon plat: Tagín de pollastre
Postres: Milfulls de xocolata
Pasta negra amb cloïsses i sípia Enrique Marco
Segon plat: Pasta negra amb cloïsses i sípia
Garrí rostit amb mango
Segon plat: Garrí rostit amb mango
Postres: Meló i síndria amb pastís d'ametlla i iogurt de cabra
Empedrat amb sardines Miquel Àngel Roque
Primer plat: Empedrat amb sardines
Segon plat: Planxa de calamars amb mongetes tendres
Postres: Flam de coco d'Acapulco
Cuixa de xai al forn amb herbes fresques, patates i pomes AJJ Estudi
Primer plat: Crema de pèsols
Segon plat: Cuixa de xai al forn amb herbes fresques, patates i pomes
Postres: Enreixats de xocolata
Turbot a la papillota d'herbes i tomàquet
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: