Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 22 al 28 d'abril

CUINA.CAT

19/04/2024

Per a tots els que no sapigueu què cuinar aquesta setmana, l'equip de CUINA us porta un conjunt de plats saborosos i saludables per preparar les millors receptes a casa.

01 Entrecot de bou amb patates ratte a la sal i mantega d'olives

Entrecot de bou amb patates ratte a la sal i mantega d'olives

Dilluns

  • Primer: Crema de carbassó
  • Segon: Entrecot de bou amb patates ratte a la sal i mantega d'olives
  • Postres: 'Tepache'
02 Risotto amb bolets i all negre

Risotto amb bolets i all negre Marta Sanahuja

Dimarts

03 Bacallà a la llauna

Bacallà a la llauna

Dimecres

04 Paella valenciana

Paella valenciana

Dijous

05 Sopa de llenties amb comí

Sopa de llenties amb comí Becky Lawton

Divendres

  • Primer: Sopa de llenties amb comí
  • Segon: Turbot a la papillota d'herbes i tomàquet
  • Postres: Milfulls de caramel de mel amb recuit de drap
06 Poke bowl a la catalana

Poke bowl a la catalana

Dissabte

  • Primer: Poke bowl a la catalana 
  • Postres: Vi calent amb mandarina i espècies
07 Lletons de vedella amb alls tendres i rossinyols

Lletons de vedella amb alls tendres i rossinyols

Diumenge

  • Primer: Amanida de pasta caprese
  • Segon: Lletons de vedella amb alls tendres i rossinyols
  • Postres: Flam de coco d'Acapulco

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: