Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana 27 de juny - 3 de juliol

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

24/06/2022

No sabeu què cuinar? Cada setmana, l'equip de CUINA us ofereix una proposta setmanal de menú. Un grapat de receptes bones, sanes i saboroses. I fàcils de fer! 

01 Ramen a la catalana

Ramen a la catalana Becky Lawton

Dilluns

  • Primer: Ramen a la catalana
  • Segon: 'Tacos' de calamar
  • Postres: Pastís de llet merengada
02 Bacallà cruixent amb salsa tàrtara

Bacallà cruixent amb salsa tàrtara Food Photos / Cristina Rivarola

Dimarts

  • Primer: Textures vegetals
  • Segon: Bacallà cruixent amb salsa tàrtara
  • Postres: Pastís de pastanaga
03 Sopa de marisc amb llet de coco

Sopa de marisc amb llet de coco

Dimecres

  • Primer: Sopa de marisc amb llet de coco
  • Segon: Pollastre 'alla cacciatora'
  • Postres: Cruffins de pasta fullada amb poma
04 Coca de cors de carxofa amb 'foie' i ceba caramel·litzada

Coca de cors de carxofa amb 'foie' i ceba caramel·litzada

Dijous

  • Primer: Coca de cors de carxofa amb foie i ceba caramel·litzada
  • Segon: Hamburguesa de vedella amb hummus
  • Postres: 'Bund cake' de festucs i xocolata blanca
05 Ànec a la brasa

Ànec a la brasa

Divendres

  • Primer: Cassola de milfulls de verdures als tres formatges
  • Segon: Ànec glacejat amb sidra
  • Postres: Plàtan rostit amb xocolatines
06 Carbassa a la barbacoa

Carbassa a la barbacoa

Dissabte

  • Primer: Carbassa a la brassa amb mantega d'all
  • Segon: Gambes en taula de cedre amb julivert
  • Postres: Coca d'anís
07 Coca bamba

Coca bamba

Diumenge

  • Primer: Espàrrecs amb pernil
  • Segon: Panets farcits de salmó fumat i formatge Petit Neu de Cadí
  • Postres: Coca bamba

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: