Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 3 al 9 de març

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

28/02/2025

No sabeu què cuinar? Cada setmana, l'equip de CUINA us ofereix una proposta setmanal de menú. Un grapat de receptes bones, sanes i saboroses. I fàcils de fer! 

01 Macarrons amb bolets

Macarrons amb bolets

Dilluns

02 Pastís de pastanaga de Levaduramadre

Pastís de pastanaga de Levaduramadre

Dimarts

03 Saquets de bledes

Saquets de bledes

Dimecres

  • Primer: Saquets de bledes farcides de verdures saltades i pesto de bledes.
  • Segon: Agulla de porc amb salsa de Mogenc de cabra i ceba caramel·litzada.
  • Postres: Crema de mandarina amb cruixent de taronja.
04 Carpaccio de vedella amb salsa tàrtara

Carpaccio de vedella amb salsa tàrtara

Dijous

  • Primer: Iuca fregida.
  • Segon: Carpaccio de vedella amb salsa tàrtara.
  • Postres: Peres amb vi amb cremós de iogurt i xocolata blanca.
05 Endívies farcides de pollastre amb salsa rocafort

Endívies farcides de pollastre amb salsa rocafort Becky Lawton

Divendres

  • Primer: Endívies farcides de pollastre amb salsa rocafort.
  • Postres: Crema de xocolata i canyella.
06 Pasta negra amb cloïsses i sípia

Pasta negra amb cloïsses i sípia Enrique Marco

Dissabte

  • Primer: Pasta negra amb cloïsses i sípia.
  • Postres: Macarons de gerds.
07 Pit de pollastre confitat amb mango i olives negres

Pit de pollastre confitat amb mango i olives negres

Diumenge

  • Primer: Tofu i albergínies teriyaki, espinacs saltats i xiitakes.
  • Segon: Pit de pollastre confitat amb mango i olives negres.
  • Postres: Dònuts amb xocolata.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: