Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana del 5 a l'11 de febrer

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

02/02/2024

No sabeu què cuinar? Cada setmana, l'equip de CUINA us ofereix una proposta setmanal de menú. Un grapat de receptes bones, sanes i saboroses. I fàcils de fer!  

01 Galets a la puttanesca

Galets a la puttanesca Getty Images

Dilluns

02 'Bundt cake' de festucs i xocolata blanca

'Bundt cake' de festucs i xocolata blanca Becky Lawton

Dimarts

  • Primer: Patates estofades.
  • Postres: 'Bundt cake' de festucs i xocolata blanca.
03 Farcellets de col

Farcellets de col Enrique Marco

Dimecres

04 Espàrrecs amb pernil

Espàrrecs amb pernil

Dijous

05 Cors de carxofa amb calamars

Cors de carxofa amb calamars

Divendres

  • Primer: Cors de carxofa confitats amb calamars.
  • Postres: Pastís de pastanaga.
06 Nyoquis de moniato saltats amb ceps

Nyoquis de moniato saltats amb ceps

Dissabte

  • Primer: Nyoquis de moniato saltats amb ceps. 
  • Segon: Brou d'escamarlans amb pèsols i espàrrecs.
  • Postres: Bunyols de poma.
07 Sopa de llenties amb comí

Sopa de llenties amb comí Becky Lawton

Diumenge

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: