Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El Menú de la Setmana

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats dels propers dies. Bon profit!

CUINA.CAT

25/11/2022

Acomiadem novembre i donem la benvinguda al desembre, l'últim mes de l'any, amb aquest menú equilibrat ple de productes de temporada. Peix, llegums, verdures, carn i fruita; hi trobareu de tot! És molt important mirar de seguir una alimentació completa i variada. Bona i gustosa entrada de mes! 

01 Trinxat de cigrons

Trinxat de cigrons

Dilluns

  • Primer: Trinxat de cigrons amb peix.
  • Postres: Poma del ciri al forn, canyella i vainilla. 
02 Saltat de mongetes amb patates rostides

Saltat de mongetes amb patates rostides AJJ Estudi

Dimarts

  • Primer: Saltat de mongetes amb patates rostides. 
  • Segon: Vedella estofada amb bolets. 
  • Postres: Peres amb vi blanc i magrana. 
03 Nyoquis de moniato saltats amb ceps

Nyoquis de moniato saltats amb ceps

Dimecres

  • Primer: Nyoquis de moniato saltats amb ceps. 
  • Segon: Stroganoff vegetarià. 
  • Postres: Crestes farcides de caqui.
04 Faves ofegades amb botifarra negra

Faves ofegades amb botifarra negra

Dijous

  • Primer: Faves ofegades amb botifarra negra.  
  • Segon: Bunyols de bacallà de la mare de Carles Gaig. 
  • Postres: 'Crumble' de llima i pinya.
05 Crema d'espàrrecs amb ou escalfat

Crema d'espàrrecs amb ou escalfat

Divendres

  • Primer: Crema d'espàrrecs amb ou escalfat. 
  • Segon: Mandonguilles de gambes i botifarra negra. 
  • Postres: Coca dolça de flocs.
06 Amanida de llenties i taronja

Amanida de llenties i taronja AJJ Estudi

Dissabte

  • Primer: Amanida de llenties. 
  • Segon: Llobarro en coca de tomàquet confitat. 
  • Postres: Canelons de torró de crema farcits de nata.
07 Escudella de mill

Escudella de mill

Diumenge

  • Primer: Escudella de mill. 
  • Segon: Calamars amb crisantems.
  • Postres: Sopa de poma, dàtil i iogurt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: