Arròs amb gambes de Vilanova Miquel Àngel Roque
Un arròs amb gust a mar? Ideal per a l'estiu! Per començar la nostra tria, us proposem aquest arròs amb gambes i pèsols.
Arròs de tripa de bacallà
El bacallà, ja ho sabem, és com el porc del mar: Se n'aprofita tot! En aquest cas, utilitzarem cap i espines per fer-ne un bon brou i la tripa per l'arròs. Espectacular.
Arròs amb conill i verdures a la cocota
Un altre arròs ideal per a l'estiu és el de conill. Un aliment habitual de les nostres paelles que, aquest cop, us proposem que els feu en una cocota. Boníssim!
Arròs amb menta i faves
Un dels arrossos més refrescants que trobareu en aquest receptari: amb menta, faves i tofu. És, per tant, totalment apte per a vegans i vegetarians. Atreviu-vos a fer-lo!
Risotto d'espàrrecs verds i gorgonzola
L'arròs negre és ideal per a l'estiu però la recepta que us proposem, encara més: amb carxofes, que li aporten un toc fresc, i calamars!
Amanida d'arròs basmati i arròs salvatge amb cigrons i feta Becky Lawton
L'arròs basmati és, d'entrada, un dels més adeqüats per a l'estiu pel seu toc aromàtic. I si el barregem amb arròs salvatge, pèsols, menta i raves, tindrem una amanida d'arròs d'allò més refrescant.
En vols més?
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!