CUINA.CAT
14/10/2020Amb l'arribada de la tardor i unes nits més fredes, tornem a la moda de les sopes i les cremes per dinar i per sopar. Seleccionem vuit cremes brutals perquè gaudiu d'un plat saludable i gustós.
Crema de bolets
Comencem amb un clàssic de la tardor: els bolets. Aquesta crema és una gran opció feta amb xampinyons i ceps, ceba i una textura deliciosa gràcies a la crema de llet. Es pot gratinar amb formatge ratllat o acompanyar-la amb crostonets de pa torrat.
Crema de naps amb rostes de patata Enrique Marco
Es tracta d'una crema molt senzilla i ràpida de fer, a base de naps i patates. Una recepta original i amb el toc de gust que li dona el pebre negre. Les rostes de patata són un afegit espectacular pel que fa a presentació i gust.
Crema de coliflor amb un toc de gingebre Becky Lawton
Recepta freda i fàcil de fer amb només una batedora. Fulles de coliflor, poma i el gingebre. Tot batut i crema llesta. Fàcil, ràpid, deliciós.
Crema de porros i fonoll Becky Lawton
Porro amb patata i un bulb de fonoll, la part menys coneguda d'aquesta planta. Una crema amb bon gust i que va molt bé per a l'estómac gràcies a les propietats del fonoll.
Crema de carbassa amb vieires
La carbassa, aliment que es pren al llarg de l'any però que agafa especial volada per aquestes dates, és la protagonista d'aquesta crema que, juntament amb les vieires, ens deixa un plat d'un sabor inconfusible.
Crema de verdures d'hivern Becky Lawton
Continuem amb la carbassa. Una de les grans protagonistes d'aquesta fantàstica crema d'hivern.
Crema de pèsols i espàrrecs silvestres Anna Garcia Frigola
Recepta vegana, sense gluten i lactosa de Beatriz de Marcos a base de pèsols, espàrrecs i espinacs. Una crema de sabor i textures contundents. La tòfona, opcional, li dóna un toc de sabor diferent.
Crema calenta d'alvocat
I la recepta més especial de totes, típica mexicana. Aquesta recepta de crema d'alvocat és més lenta de fer, però segur que farà passar una bona estona a tots aquells que estiguin a taula.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: