CUINA.CAT
05/05/2020Una bona fideuada és ideal per gaudir d'un dinar en família. Què preferiu, un plat tradicional amb gambes o bé uns fideus amb carbassa? També us proposem una fideuada vegetal i una altra de negra que heu de tastar. Fideus al poder!
Fideus a la cassola amb carbassa Becky Lawton
Comencem amb uns fideus a la cassola amb carbassa i pèsols. Sofregiu la ceba, el pebrot verd, el tomàquet ratllat i la carbassa. Afegiu-hi els fideus i, just al final, els pèsols. Us quedarà un plat saborós i molt saludable. Bon profit!
'Rossejat' de fideos con gambas de palamós Becky Lawton
Us proposem que prepareu uns fideus rossejats amb gambes. Feu el fumet amb el rap, una mica de peix de roca i les verdures. Les gambes amb els fideus són una combinació ideal. Acompanyeu-ho amb l'allioli. Boníssims!
Fideuada vegetal, mar i horta Becky Lawton
Aquesta recepta de Carme Ruscalleda és ideal per a vegans. Prepareu un sofregit amb les verdures, l'enciam de mar i la mongeta de mar. Afegiu-hi l'all negre i l'agar-agar. Un cop tingueu els fideus torrats del forn, barregeu-los amb el sofregit. Ja teniu el plat a punt. Que vagi de gust!
Fideus a la cassola amb cananes i peix
Una recepta tradicional i molt gustosa: fideus a la cassola amb cananes i peix. Feu una picada amb les ametlles torrades, el safrà i el julivert i prepareu l'allioli verd. Aquest plat no pot faltar a taula: us en llepareu els dits!
Fideuà amb gambes i calamars
Una variació de la recepta anterior. Aquesta fideuada amb gambes i calamars és senzilla i excel·lent. Sofregiu la ceba amb el pebrot, daureu bé els calamars i deixeu les gambes ben pelades. Nyam!
Fideuá negra con gambas
Teniu ganes de preparar i tastar una fideuada negra? Fregiu les gambes en una paella i daureu una mica els fideus abans d'incorporar-hi el brou per a arròs negre. Gaudireu d'allò més!
Cassola de fideus amb gambes i lluç
Per acabar, una cassola de fideus amb gambes i lluç ben ràpida i senzilla. Fregiu les rodanxes de lluç i les gambes i prepareu un sofregit amb la ceba, el pebrot i el tomàquet. Acabeu el plat amb una mica de julivert picat i sal de gamba.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: