Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les millors receptes amb raïm

Us proposem un bon grapat de receptes amb raïm

CUINA.CAT

11/11/2020

Ara que l'any es va acabant, el raïm és fruita de temporada; per tant, és hora d'utilitzar-lo a la nostra cuina. En la majoria de casos apareix en postres i amanides, però també el podem utilitzar per condimentar plats principals. 

01 Cassoleta de formatge amb raïm

Cassoleta de formatge amb raïm

Cassoleta de formatge amb raïm

Per començar, unes postres: cassoleta de formatge. Melindros, vainilla, mató, raïm i el coco ratllat, en unes postres exquisides i fàcils de fer. El moscatell per sucar-hi els melindros és la cirereta d'unes postres perfectes.

02 Torrades amb gorgonzola, figues i raïm

Torrades amb gorgonzola, figues i raïm

Torrades amb gorgonzola, figues i raïm

És un plat molt senzill de preparar per iniciar un bon sopar de divendres o diumenge a la nit, quan potser no hi ha gaires ganes de cuinar. Amb unes torrades, una mica de formatge per untar el pa i una selecció de raïm i figues teniu aquest plat fenomenal.

03 Magret amb raïm

Magret amb raïm

Magret amb raïm

Un plat molt típic és el magret d'ànec. Carn de bon sabor i poc greix que, acompanyada amb la salsa de raïm i porto reduïda, i raïm per condimentar, ens permet gaudir d'un gran segon plat.

04 Bacallà, raïm, panses i nous

Bacallà, raïm, panses i nous

Bacallà, raïm, panses i nous

Espectacular recepta de peix que ens porta Fina Puigdevall. El bacallà es cou a foc lent i s'acompanya d'una salsa de moscatell reduïda perquè tingui una textura més densa i cremosa. 

05 Miniclotxa d'arengada i raïm amb el seu caputxino de tomàquet i oli d'oliva empeltre

Miniclotxa d'arengada i raïm amb el seu caputxino de tomàquet i oli d'oliva empeltre Enrique Marco

Miniclotxa d'arengada i raïm amb el seu caputxino de tomàquet i oli d'oliva empeltre

Recepta en què podem fer-nos els panets nosaltres mateixos o comprar-los al supermercat. Si es busca la segona opció, és molt més senzilla, ja que només cal preparar el puré d'oli d'oliva i els tomàquets amb l'arengada per posar dins del pa i el raïm.

06 Amanida de guatlla escabetxada amb raïm i pinyons

Amanida de guatlla escabetxada amb raïm i pinyons

Amanida de guatlla escabetxada amb raïm i pinyons

Unes guatlles cuites i marcades a la paella, acompanyades de raïm, porro, tomàquet i escarola.

07 Pastís de massapà i raïm

Pastís de massapà i raïm

Pastís de massapà i raïm

I tanquem el cicle novament amb unes postres. Aquesta vegada, una recepta de pastís de massapà i raïm molt fàcil de fer, encara que llarga. La cocció al forn ha de ser lenta per fer quallar els ous, però en una tarda de cap de setmana s'enllesteix i ja teniu postres per al sopar!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: