CUINA.CAT
07/05/2020S'apropa la calor i encendre el forn ens agrada ben poc. Amb aquestes receptes que us proposem no l'haureu d'encendre però triomfareu igual. Us animeu a preparar-les?
Pastís de crema i fruites Gemma Clofent
No necessiteu forn ni tampoc gaire temps. Aboqueu l'almívar de préssec sobre la base de pa de pessic i col·loqueu-hi per sobre els kiwis o la fruita que us vingui de gust. Acabeu-lo amb una mica de xocolata desfeta!
Pastís de pinya Gemma Clofent
Us proposem un pastís de pinya de la Gemma Clofent molt saborós. Feu una base de melindros o galetes i pose-hi per sobre el puré de pinya i llimona. Decoreu-lo al vostre gust. Bon profit!
Pastís de maduixa i galeta Gemma Clofent
Aquest pastís és ideal per fer-lo en temps de maduixes, és a dir, ara! Té una part de maduixa i nata i una altra de galeta i caramel. Decoreu-lo al vostre gust. Disfrutareu d'allò més!
Pastís de coco, pinya i mascarpone Gemma Clofent
Voleu canviar el cafè de després de dinar per un pastís? Aquesta és la vostra recepta! Prepareu una barreja amb els sobres de cafè, de flam i la nata líquida. Poseu-la a sobre del pa de pessic i ja podeu decorar-lo. Que vagi de gust!
Pastís cremós de xocolata blanca Gemma Clofent
Tritureu les galetes i afegiu-hi suc de llimona i formatge cremós. Aconseguiu una crema ben homogènia, poseu-la al motlle i alliseu-la amb una espàtula. I perquè el pastís sigui perfecte, completeu-lo amb magrana i unes quantes figues i maduixots.
Us proposem un pastís cremós de xocolata blanca amb la base de melindros o galetes, el que més preferiu! La gelatina i el licor de cireres donaran un toc molt peculiar a les postres. Decoreu-lo amb unes quantes cireres. Boníssim!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: