CUINA.CAT
08/01/2024Arribem amb una selecció de potatges i guisats ideals per a aquests mesos de fred. Plats de cigrons, verdures o carn que ens proporcionen energia a dojo.
Guisat a l'estil marmitako Becky Lawton
Plat típic de la cuina basca, un guisat amb patata, bonítol i verdures. És un plat tradicional del nord, complet i saludable que ens serveix perfectament com a dinar de cap de setmana.
Guisat de cigrons amb llagostins Miquel Àngel Roque
Seguim amb una recepta de Miquel Àngel Roque. Un guisat per llepar-se'n els dits que combina els cigrons amb els llagostins i un suquet per sucar-hi pa.
Guisat de costella amb cansalada viada
Un guisat de carn i cansalada, acompanyat amb patates, d'allò més deliciós. Segur que no en tindreu prou amb el plat i, quan us l'acabeu, l'escurareu amb pa fins l'última gota.
Potatge de cigrons Becky Lawton
Un potatge de cigrons molt senzill de fer, ple de ferro i proteïnes. És hora de tastar-lo!
Potatge d'espinacs i cigrons Becky Lawton
Un potatge de cigrons amb espinacs, un aliment ple de fibra, vitamines A i C i sals minerals que complementen el ferro i les proteïnes dels cigrons.
Guisat de pollastre amb carxofa Becky Lawton
Un altre guisat de carn, però aquest cop de pollastre. Acompanyat de patata, ceba, carxofes i ou, un plat d'allò més natural i complet.
Guisat de musclos, navalles i cloïsses amb patates i carreretes / Cristina Rivarola Food Photos / Cristina Rivarola
Un guisat molt fàcil de cuinar. Fem un sofregit d'all i ceba i, quan estigui ben ros, hi afegim el tomàquet perquè, a foc lent, vagi creant una melmeleda. Un cop ho tinguem, hi anirem afegint la resta d'ingredients. Musclos, navalles i cloïsses seran els últims d'un plat amb una pinta exquisida.
En vols més?
Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: