CUINA.CAT
08/01/2020'Estar fet un flam' és una expressió famosa que es diu quan algú està molt nerviós. Doncs bé, si voleu un antítesi momentània elaboreu algun d'aquests flams que us proposem, quan els tastin només pensaran a ficar-se'n una altra cullerada a la boca. En teniu per triar!
Flam de carbassa amb 'crumble' i gelat de vainilla Gemma Clofent
Carbassa com a postres us pot sobtar; amb textura de flam, encara més, i combinada amb xocolata blanca... Què en dieu? Proveu aquesta recepta que us farà tremolar!
Flam casolà
Aquest és el de tota la vida, el que heu tastat comprat i fet a restaurants, i ara l'aprendreu a cuinar! Podríeu continuar amb la tradició convertint-la en una de les vostres postres més cuinades.
Flam de cafè Becky Lawton
Si us entra la son quan acabeu de dinar, poseu cafeïna a les postres: aquest flam de cafè, a part d'agradar-vos, us mantindrà desperts!
Flam vegà de coco amb plàtan Gemma Clofent
El coco, a part de ser una fruita molt agradable, és un bon substitut dels làctics a l'hora d'elaborar postres. Gràcies a això, tant intolerants a la lactosa com vegans podran gaudir d'un bon flam!
Flam d'orxata amb 'coulis' de mango
Si sou amants de l'orxata, us portem bones notícies: de la beguda se'n poden fer gelats, pastissos... i flams! El que us proposem es vesteix amb un coulis de mango boníssim.
Flam de mató
Si voleu suavitzar la textura del mató, prepareu-ne un flam barrejant-lo amb crema de llet, ous batuts, llet condensada i mantega. A l'hora de servir-lo poseu-hi mel i pinyons, així no hi haurà qui s'hi resisteixi.
Flam de castanyes i vainilla
I del gust intens de les castanyes qui no en vol un flam? Seguiu la recepta de Pep Nogué per elaborar unes postres triomfants i d'allò més originals!
Flam de xocolata amb escuma de iogurt Gemma Clofent
Elaborar aquest flam és molt més senzill del que imagineu, només cal integrar els aliments i cuinar-los al bany maria i, per a l'escuma, tenir a mà un sifó.
Pastís de flam i fruites del bosc Gemma Clofent
Aquest pastís té una base de pa de pessic, una de flam i una de gelatina de fruites vermelles. Com veieu, el flam pot ser unes postres per si sol o acompanyant alguna altra elaboració, que li aporta molt de valor afegit.
Flam pastisser Gemma Clofent
En comptes de fer racions individuals podeu utilitzar un únic motlle i fer un flam amb un toc especial: una pasta de brisa com a base i un 'topping' d'ametlles tallades. Tot és atrevir-se!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: