Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Receptes de menjar ràpid de qualitat

Arriben les receptes més prèmium d'hamburgueses, sandvitxos i pizzes

CUINA.CAT

03/12/2020

El menjar ràpid ha anat guanyant importància amb els anys, des de l'aparició de les primeres cadenes (de qualitat dubtosa) fins a una infinitat de restaurants que sumen cada cop més plats a la carta de l'estil hamburguesa, pizza, sandvitx o frankfurt, entre d'altres. Repassem un grapat de receptes d'aquest estil, però de qualitat.

01 Hamburguesa de bacallà i cigrons

Hamburguesa de bacallà i cigrons

Hamburguesa de bacallà

L'hamburguesa és la reina del menjar ràpid, però això no significa que estigueu davant d'un plat hipercalòric, greixós i dolent per al cos. Hi ha receptes, com aquesta magnífica hamburguesa de bacallà, que converteixen aquest plat en un àpat autèntic i magistral.

02 Hamburguesa de salmó

Hamburguesa de salmó

Hamburguesa de salmó

I del bacallà, al salmó, perquè les hamburgueses de peix són poc conegudes, cosa que és una veritable llàstima. Una recepta deliciosa, i la mar de saludable. Podeu comprar l'hamburguesa ja feta o fer-la vosaltres mateixos ‒sempre és més atractiu‒ amb salmó, ceba i alguna verdura com el porro o els espàrrecs per a la massa. S'acompanya amb unes patates casolanes i una bona salsa.

03 Hamburguesa de vedella amb ceba confitada, foie-gras i salsa de tòfona

Hamburguesa de vedella amb ceba confitada, foie-gras i salsa de tòfona

Hamburguesa de vedella amb ceba confitada, 'foie-gras' i salsa de tòfona

Ja l'hem esmentat en altres ocasions, i és que aquesta hamburguesa de vedella amb ceba confitada és un autèntic espectacle. La vostra panxa us demanarà repetir: el 'foie-gras' o la salsa de tòfona també li acaben donant un toc fantàstic. No podíem parlar d'hamburgueses i no esmentar-ne cap de vedella, així que aquí la teniu. Boníssima.

04 New York deli pastrami sandwich

New York deli pastrami sandwich

New York deli pastrami sandwich

I de l'hamburguesa, als sandvitxos. Aquesta recepta d'un sandvitx de pastrami amb formatge cremós, que ens porta el bar Rufián de Barcelona, és la mar de senzilla de preparar i d'un gust únic. Amb pa de vidre artesà i una maionesa de mostassa per acabar endrapant un entrepà de luxe.

05 Sandvitx 'cubanito'

Sandvitx 'cubanito' Mariona Villavieja

Sandvitx 'cubanito'

Una altra proposta és el 'cubanito', una recepta molt completa feta a partir de pernil cuit, formatge suís i espatlla de porc rostida. Un plat increïble amb el qual us quedareu ben a gust un divendres a la nit per sopar. 

06 Pizza d'anxoves i formatge

Pizza d'anxoves i formatge

Pizza d'anxoves i formatge

Les pizzes són un altre dels plats essencials del menjar ràpid. Per als més puristes, aquesta magnífica recepta: una pizza feta amb anxoves, formatge Urgèlia i ruca, alfàbrega i orenga. Una delícia per fer en família.

07 Pizza enrotllada farcida de calçot, romesco, emmental i carxofa

Pizza enrotllada farcida de calçot, romesco, emmental i carxofa

Pizza enrotllada farcida de calçot, romesco, emmental i carxofa

Una recepta única i no especialment difícil de fer. Per als amants de les calçotades, és un plat ideal i que ho té absolutament tot: els calçots i el romesco, unes carxofes i formatge emmental. Realment és una passada de pizza.

08 Cassoletes de ricotta i verdures

Cassoletes de ricotta i verdures Becky Lawton

Cassoletes de 'ricotta' i verdures

I acabem amb unes cassoletes, a manera de pizza també, que segur que us faran salivar. Una pizza diferent i feta amb nous de macadàmia i verduretes com el bròquil, el porro o el carbassó. Una pizza deliciosa i original per mantenir l'esperit 'fast food' i donar-li el toc sofisticat que tant ens agrada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: