CUINA.CAT
18/12/2019A qui no li van dir mai de petit que sortís de la cuina perquè molestava quan els adults cuinaven? El món de la gastronomia ha arribat a tal popularitat que ja no és cosa d'adults i prou. Els nens i nenes també volen participar-hi, per això els proposem unes receptes molt divertides per iniciar-se en aquest món tan fascinant.
Crestes de formatge, mató i espinacs
Apreneu a fer la massa per elaborar unes crestes i un farciment d'espinacs, pinyons, panses, formatge de parmesà i mató que hi casa d'allò més bé. Si voleu canviar el farciment, sempre podeu fer-ho. El truc és saber fer la massa!
Si els costa menjar verdura aquesta és una recepta que els farà acostar-se a aquests ingredients i els farà menys reticents quan tastin el resultat. A més també incorpora salmó fumat, motiu pel qual també és una manera de menjar peix més divertida.
Broqueta de rap amb mongetes tendres i tirabecs Ada Parellada
El color dels aliments és important per despertar-nos l'apetit. En aquest cas destaca el lila, que és poc habitual als aliments, però que dona alegria i fa especial el plat. El culpable és un puré de patates violetes que acompanyen una broqueta de rap i mongetes; així doncs, no cal preocupar-se per les espines!
Mousse de xocolata
Si us agrada la xocolata negra, prepareu en família aquestes mousses tan esponjoses i feu de les postres un moment excel·lent!
Llom a la sal amb taronja Ada Parellada
Per fer aquesta recepta necessitareu 700 g de llom de porc, bacó fumat, taronges i alguns bàsics que no falten mai a la cuina. Ah sí! I tenir gana!
Pizza de xocolata
Si diem 'pizza' i ja us salten els ulls, imagineu-vos-la de xocolata. Aquesta recepta planteja fer la massa habitual de la pizza, posar-hi crema de cacau i enrotllar-la. A l'hora de menjar-la podeu combinar-la amb xocolata muntada o amb gelat de vainilla; ja que ho fem, fem-ho bé!
Calamars farcits de carn i albergínies
Amb aquest plat sorprendreu els més escèptics, ja que els demostrareu que sí, que la quitxalla pot cuinar i a més fer coses com aquestes. Quina delícia!
Patates farcides de verdures i salsa de formatge
Les patates es poden coure al forn o al microones i, a partir d'aquí, comença la diversió: farciu-les de ceba, carbassó, formatge cremós i sobrassada. Torneu-les a escalfar i... a menjar!
Pannacotta amb melmelada de maduixots Ada Parellada
La pannacotta són unes postres típiques italianes amb textura de flam. Atreviu-vos a fer aquest dolç combinat amb una gelatina de maduixa, se us desfarà a la boca!
En vols més?
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!