Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Receptes amb salsa tàrtara

Suca sense por!

CUINA.CAT

20/01/2020

Us ensenyem com s'elabora una deliciosa salsa tàrtara, una emulsió ideal per acompanyar plats de peix, fritures i algunes carns fredes, els plats amb els quals millor marida. 

01 Salsa tàrtara

Salsa tàrtara

Salsa tàrtara

És una salsa tradicional francesa feta a base de maionesa i mostassa, a la qual s'afegeixen cogombres petits en vinagre, tàperes i pebrots petits en vinagre. Abans de preparar-la cal saber amb què casa bé.

Llegiu la recepta completa 

02 Alvocat amb salsa tàrtara

Alvocat amb salsa tàrtara Food Photos / Cristina Rivarola

Alvocat amb salsa tàrtara

Aquest plat consisteix a fer una mena de tempura d'alvocats amb panko i menjar-los sucats en salsa tàrtara. Tant si el feu per dinar com per sopar, és un molt bon començament!

Llegiu la recepta completa

03 Carpaccio de vedella amb salsa tàrtara

Carpaccio de vedella amb salsa tàrtara Food Photos / Cristina Rivarola

Carpaccio de vedella amb salsa tàrtara

La salsa tàrtara també és un bon acompanyant del carpaccio, la carn crua de vedella fresca ben condimentada. Degusteu aquest plat sense la necessitat d'encendre cap fogó!

Llegiu la recepta completa

04 Bacallà cruixent amb salsa tàrtara

Bacallà cruixent amb salsa tàrtara Food Photos / Cristina Rivarola

Bacallà cruixent amb salsa tàrtara

No són bunyols ni croquetes, són un arrebossat de bacallà diferent! Aquest consisteix en farina, midó, llevat, bicarbonat, herbes picades, bitxo, sal i cervesa. Si voleu que triomfin, ja ho sabeu, acompanyeu-les amb salsa tàrtara.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: