CUINA.CAT
20/01/2020Us ensenyem com s'elabora una deliciosa salsa tàrtara, una emulsió ideal per acompanyar plats de peix, fritures i algunes carns fredes, els plats amb els quals millor marida.
Salsa tàrtara
És una salsa tradicional francesa feta a base de maionesa i mostassa, a la qual s'afegeixen cogombres petits en vinagre, tàperes i pebrots petits en vinagre. Abans de preparar-la cal saber amb què casa bé.
Alvocat amb salsa tàrtara Food Photos / Cristina Rivarola
Aquest plat consisteix a fer una mena de tempura d'alvocats amb panko i menjar-los sucats en salsa tàrtara. Tant si el feu per dinar com per sopar, és un molt bon començament!
Carpaccio de vedella amb salsa tàrtara Food Photos / Cristina Rivarola
La salsa tàrtara també és un bon acompanyant del carpaccio, la carn crua de vedella fresca ben condimentada. Degusteu aquest plat sense la necessitat d'encendre cap fogó!
Bacallà cruixent amb salsa tàrtara Food Photos / Cristina Rivarola
No són bunyols ni croquetes, són un arrebossat de bacallà diferent! Aquest consisteix en farina, midó, llevat, bicarbonat, herbes picades, bitxo, sal i cervesa. Si voleu que triomfin, ja ho sabeu, acompanyeu-les amb salsa tàrtara.
En vols més?
Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: