ADRIÁN ROQUE
04/07/2024Teniu ganes de vacances però encara no arriben? Voleu tastar cuines d'arreu del món sense sortir de casa? Cap problema! Aquí us deixem algunes propostes que us traslladaran al vostre destí preferit!
Maki de cranc i remolatxa Becky Lawton
Comencem amb una mena de 'maki' de cranc i remolatxa; representant el plat més icònic de la cuina japonesa, però amb productes mediterranis per aprofitar el millor de casa nostra!
'Tacos' de guacamole Ada Parellada
Voleu creuar l'Atlàntic i tastar un plat mexicà? Doncs podeu provar aquesta interpretació que ha fet Ada Parellada d'uns 'tacos' de guacamole! Gaudiu-ne!
Tahina de xai amb magrana i bolets de temporada i cuscús
Un plat que us permetrà assaborir els gustos més tradicionals de la cuina marroquina amb un contrast dolç deliciós.
Cebiche Nikkei
Aquí teniu una versió del plat més famós de la cuina peruana: un Cebiche Nikkei.
Suflé de formatge Gemma Clofent
Una recepta ràpida, fàcil i bona, inspirada en la gastronomia dels nostres veïns del nord.
Pavlova de fruites vermelles
Nova Zelanda i Austràlia es disputen des de fa temps la invenció d'aquestes postres. Siguin d'on siguin, us assegurem que són boníssimes i us permetran viatjar a l'altra punta del món!
En vols més?
Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: