Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la infusió d'hibisc: poseu l'aigua en un cassó al foc. Quan arrenqui el bull, aparteu-lo del foc i poseu-hi l'hibisc i el gingebre.
  2. Deixeu-ho infusionar 5 min. Coleu-ho i deixeu-ho refredar.
  3. Per a la gelatina d'agar-agar: en fred, barregeu la infusió d'hibisc i l'agar-agar en pols. Afegiu-hi el xarop d'atzavara.
  4. Feu-ho bullir 1 min en un cassó al foc.
  5. Aboqueu-ho en motlles. Repartiu-hi la fruita vermella i reserveu-los a la nevera, perquè qualli.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: