Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les tostadas de blat de moro: escalfeu l'oli de gira-sol i fregiu les tortillas de blat de moro fins que quedin cruixents. Poseu-les en paper absorbent per eliminar-ne l'excés de greix.
  2. Per a l'aguachile: renteu tots els ingredients de la recepta i talleu-los.
  3. Poseu al molcajete el coriandre, tres quartes parts de la flor d’hibisc, el xili i la sal de Maldon, i piqueu-ho.
  4. Afegiu-hi les gambes i el suc de llima, en primer lloc, perquè es comencin a coure les gambes i deixi anar el sabor dels ingredients mòlts. Afegiu-hi la ceba i barregeu-ho.
  5. Afegiu-hi el rave i barregeu-ho. Afegiu-hi la meitat d'alvocat a daus i barregeu-ho.
  6. Deixeu-ho marinar 10 min a la nevera.
  7. Abans de servir-ho, acabeu-ho amb l'alvocat restant, el pebre acabat de moldre, per potenciar més el sabor, i un bon raig d'oli d'oliva.

CONSELL

El millor d'aquesta recepta és que la quantitat d'ingredients pot variar: si ho voleu més àcid, hi podeu posar més llima, o, si algun ingredient us agrada molt, n’hi podeu posar més, o si us agrada més picant, posar-n’hi més de picants, etc. La podeu variar al vostre gust.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: