Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la ceba caramel·litzada: peleu les cebes i talleu-les a la juliana; coeu-les en una paella amb una mica d’oli a foc lent, fins que quedin transparents. Afegiu-hi el sucre i el vinagre, i caramel·litzeu-les.
  2. Per a la crema de formatge: en un cassó, poseu la nata, el formatge tallat a trossos, la sal i el pebre. Afegiu-hi la farigola i coeu-ho a foc lent 5 min. Retireu la farigola i tritureu la salsa. Si cal, podeu reduir-la més al foc, perquè agafi cos.
  3. Coeu els talls d’agulla de porc salpebrats a la planxa, amb un xic d’oli.
  4. Als plats, poseu una base de ceba caramel·litzada. A sobre, poseu tres talls d’agulla de porc i salseu-los amb una mica de la crema de formatge Mogenc de cabra.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: