Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les albergínies per la meitat i biudeu-les amb una cullera, vigilant de no trencar-les i deixant una mica de polpa enganxada a la pela. Reserveu la polpa. Salpebreu la part de la pela i fregiu-la en oli abundant fins que quedi daurada. Reserveu-la en paper absorbent.
  2. Piqueu la polpa de l'albergínia i daureu-la en una paella amb una mica d'oli d'oliva.
  3. Traieu la pell i els ossos de les cuixes d'ànec i piqueu-ne la carn.
  4. Tritureu la maionesa amb el xili xipotle i barregeu-la amb la carn de l'ànec, les panses, els pinyons, la polpa de l'albergínia i el porradell picat.
  5. Farciu les peles de les albergínies amb la barreja anterior i ratlleu-hi l'idiazabal pel damunt.
  6. Coeu-les al forn 5 min, a 200 ºC, perquè es gratinin. Serviu-les amb una mica més de porradell picat pel damunt i, si voleu, una cullerada de maionesa de xipotle.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: