Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les albergínies al llarg, sense arribar al final, perquè no es trenquin. Fregiu-les en una paella amb oli, sense daurar-les.
  2. A poc a poc, afegiu-les en un altre cassó i, quan hi siguin totes, cobriu-les amb la llet, l’ametlla triturada (no gaire fina) i sal. Han de bullir lentament, perquè la llet s’espesseixi i prengui un to daurat. Deixeu-les reposar.
  3. Es poden prendre fredes o calentes, millor l’endemà, però mantenint-les a la nevera.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: