Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les albergínies i talleu-les al llarg, mantenint-ne el tronc.
  2. Rostiu-les al forn, amb un bon raig d’oli i una mica de sal grossa, 30 min o fins que estiguin toves.
  3. Buideu-ne part de l’interior perquè quedin en forma de cassoleta i reserveu-ne la carn extreta.
  4. Renteu les verdures i talleu-les a quadradets. Ofegueu-les en una cassola o en una paella, amb un raig d’oli.
  5. Quan estiguin al punt, afegiu-hi la carn d’albergínia picada toscament.
  6. Mentrestant, barregeu l’all i el julivert picats, i el pa ratllat.
  7. Ompliu les albergínies amb les verdures i empolseu-les amb la barreja de pa anterior.
  8. Gratineu-les al forn i serviu-les.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: