Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i piqueu a daus l’alvocat, el pebrot, les tàperes i els cogombrets. Barregeu-ho i amaniu-ho amb l’oli d’oliva verge, la sal i el pebre.
  2. Saleu i marqueu les gambes pelades en una paella amb un raig d’oli. 
  3. Prepareu l’oli d’oliva verge extra amb els ous de truita salvatge. Per obtenir-lo només cal que barregeu aquests dos ingredients.
  4. Muntatge: emplateu al centre del plat l’alvocat, poseu-hi al damunt les gambes i, finalment, amaniu-ho amb l’oli d’ous de truita salvatge.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: