Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les maduixes i talleu-les a dauets.
  2. Escorreu la remolatxa en conserva i talleu-la a daus. 
  3. Peleu la ceba tendra i piqueu-la.
  4. Renteu els pebrots i talleu-los a dauets.
  5. Peleu els tomàquets, traieu-los les llavors i talleu-los a dauets.
  6. Talleu els xilis a rodanxes.
  7. Ratlleu la pela de la llima i espremeu-ne el suc.
  8. En un bol, barregeu totes les verdures preparades, menys la remolatxa. Condimenteu-ho amb la pela i el suc de la llima, sal i pebre negre acabat de moldre, un bon raig d’oli d’oliva i les fulles de coriandre picades; barregeu-ho bé.
  9. Afegiu-hi els daus de remolatxa just abans de servir-ho.
  10. Deixeu-ho refredar un mínim de 30 min a la nevera.
  11. Talleu els alvocats per la meitat i traieu-ne el pinyol. Unteu la superfície del tall dels alvocats amb oli d’oliva i marqueu-los en una paella molt calenta.
  12. Traieu-los i ompliu-los de seguida amb el farciment. Acabeu-ho amb els brots verds.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: