Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Amanida de brie i pernil
Amanida de brie i pernil
  1. Preescalfeu el forn a 180 °C.
  2. Per a l'amaniment: barregeu l'oli d'oliva amb la mel i el suc de mitja llimona, i salpebreu-ho.
  3. Per a l'amanida: renteu els créixens i eixugueu-los amb paper absorbent de cuina. Poseu-los en una enciamera i afegiu-hi les rodanxes de pernil al damunt.
  4. Amb el forn calent, talleu el brie en vuit rodanxes gruixudes i poseu-lo en una font recoberta amb paper de forn. Coeu-ho 5 minuts.
  5. Talleu les pomes en rodanxes fines. Ruixeu-les amb el suc de llimona per evitar que s'enfosqueixin per l'oxidació.
  6. Col·loqueu les rodanxes de poma a l'amanida, amaniu-ho generosament i barregeu-ho.
  7. Traieu el formatge brie del forn i afegiu-lo plat. Remateu-ho amb un grapat de nous.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: