Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als rotllets: netegeu i talleu les verdures a tires fines. 
  2. Talleu cada full de pasta en quatre tires llargues i conserveu-les entre un drap lleugerament humit. 
  3. Disposeu una mica de verdures a cada tira i enrotlleu-les. Tanqueu els rotlles amb una mica de pasteta de farina i aigua. 
  4. En una paella amb abundant oli, fregiu els rotlles fins que quedin ben cruixents. Després, poseu-los sobre paper absorbent perquè deixin anar tot l’oli sobrant. 
  5. Per a la salsa: emulsioneu tots els elements líquids i afegiu-hi el gingebre, el porradell i el sèsam. 
  6. Poseu al plat els enciams tot intercalant-hi els rotllets, acabeu-ho amb ceba i tomàquet i amaniu-ho amb la salsa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: