Preparació
- Renteu les fulles de bleda i l’enciam amb aigua abundant i escorreu-los. Trossegeu les fulles més grosses.
- Peleu la ceba i talleu-la a la juliana.
- Renteu la col i talleu-la a la juliana.
- Renteu el cogombre i talleu-lo a rodanxes.
- Renteu els tomàquets i talleu-los per la meitat.
- Trossegeu el formatge de cabra.
- Per a la vinagreta: torreu les avellanes i les nous al forn, a 180 ºC, 10 min. Deixeu-les refredar.
- Barregeu la fruita seca (podeu trossejar-la una mica) amb 20 ml de vinagre de xerès, 20 g de mel i 40 ml d’oli d’oliva, salpebreu-ho i barregeu-ho bé.
- Barregeu les bledes amb l’enciam i la resta de les verdures. Repartiu-ho als plats i per sobre poseu-hi les panses, el cogombre, el tomàquet, la ceba, la juliana de col i els trossos de formatge de cabra.
- Acabeu-ho amanint-ho amb la vinagreta de fruita seca i mel.