Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pollastre rostit (opció 1): salpebreu el pit de pollastre i marqueu-lo en una paella pels dos costats. Poseu-lo en una safata amb el brou de pollastre i feu-lo coure al forn a 160 ºC, 10 min.
  2. Traieu la safata del forn, deixeu refredar el pit de pollastre, talleu-lo a làmines fines i marineu-lo amb oli d’oliva. Reserveu-lo a la nevera.
  3. Per al pollastre rostit (opció 2): salpebreu el pit de pollastre i poseu-lo en una bossa de cocció al buit amb l’oli d’oliva. Envaseu-ho al buit i feu-ho coure al Roner, 50 min, a 65 ºC. Refredeu-ho amb aigua i gel. Talleu el pit de pollastre a làmines fines i marineu-lo amb oli d’oliva. Reserveu-lo a la nevera.
  4. Per a l’allioli d’anxova: en un bol alt, poseu els tres filets d’anxova, una mica de sal, l’ou batut i l’oli d’anxova.
  5. Amb un túrmix, aneu-hi incorporant l’oli de gira-sol, a poc a poc, fins a aconseguir una textura espessa. Afegiu-hi una mica d’aigua i l’oli d’oliva verge; la textura ha de ser cremosa.
  6. Aboqueu l’allioli en un biberó de cuina.

MUNTATGE

  1. Amaniu amb una mica d’oli verge els cabdells, oberts per la meitat.
  2. Sobre cada meitat, col·loqueu unes làmines de pollastre rostit i escampeu-hi uns botonets d’allioli d’anxova per sobre.
  3. Ratlleu-hi el parmesà per sobre i afegiu-hi els dauets de pa cruixent de cereals i la ceba cruixent fregida. Acabeu-ho amb una mica de pela de llimona ratllada i pebre negre mòlt.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: