Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’amanida: talleu els tomàquets en quatre trossos, la ceba a la juliana i el cogombre, pelat, en triangles.
  2. Per a l’amaniment: tritureu tots els ingredients en un got, fins que quedi una mescla homogènia.
  3. Per al muntatge: repartiu els cigrons cuits al fons de les gerres i poseu-ho els tomàquets, la ceba i el cogombre per sobre. Amaniu-ho i repartiu-hi unes fulles d’espinacs i les ametlles laminades i les ametlles laminades.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: