Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Dessaleu i desespineu les anxoves: poseu-les en remull amb aigua i amb unes pinces els aneu traient les espines. 
  2. Talleu el tomàquet a grills i traieu-ne la pell amb un ganivet. Netegeu la ceba tendra sota l’aigua. Partiu-la per la meitat. 
  3. Peleu l’alvocat, traieu-ne l’os i talleu-lo a làmines. Feu aquesta operació just abans de servir l’amanida, perquè no s’oxidi. Netegeu els enciams. Piqueu el porradell. 
  4. Col·loqueu tots els ingredients al plat d’una manera harmònica i amaniu-ho amb l’oli i el vinagre de Mòdena.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: